O nama


Kompanija „Eurozox” je osnovana 2008. godine. Glavne djelatnosti su nam prodaja svih vrsta građevinskih materijala na veliko i malo, kao i izvođenje građevinsko-zanatskih radova. Počeli smo skromno sa desetak artikala u prodajnom asortimanu, dok se danas mozemo pohvaliti ponudom svih potrebnih materijala za gradnju, kako stambenih, tako i industrijskih objektata.

Ponosni smo na činjenjicu da se naša kompanija, za ovih osam godina postojanja, pozicionirala u samom vrhu crnogorskog građevinskog sektora. Poslovanje obavljamo na lokaciji Spuž bb, Opština Danilovgrad, sa 35 stalno zaposlenih radnika. Posjedujemo, u sopstvenom vlasništvu, otvoreni skladišni prostor površine cca 9000 m², dva magacina od po 900 m², kao i prodajni salon površine 250 m². Poseban kvalitet ponude kupcima, čini mogućnost razvoza robe sopstvenim vozilima na zahtijevanu adresu.

Ističemo, da smo, kao distributer renomiranih svjetskih brendova, ostvarili saradnju sa brojnim trgovcima, investitorima i izvođačima radova, a kroz naš maloprodajni objekat u Spužu i sa velikim brojem krajnjih korisnika.

Društvena odgovornost je integralni dio našeg poslovanja i ogleda se u posvećenosti i unapređenju društvene zajednice i njenog održivog razvoja. Veoma smo precizni u ispunjavanju svojih obaveza, kako dobavljačima tako i državi - „Eurozox” se nalazi već četiri godine uzastopno na bijeloj listi poreske uprave Crne Gore! Posvećenost društvenoj odgovornosti zasniva se na etičkom pristupu, na dobroj poslovnoj praksi, kao jednom od temelja naših aktivnosti. Poštujemo ljudska i radna prava u skladu sa zakonom, moralnim principima i principima dobre poslovne prakse. „Eurozox” je uvijek donacijama davao svoj skromni doprinos raznim programima, čiji je cilj unapređenje kvaliteta života mladih i ljudi kojima je naša pomoć potrebna! Nadamo se da smo zajedno sa Vaterpolo i plivačkim savezom Crne Gore, fudbalskim klubovima Zora, Kom i Dečić, narodnom kuhinjom Mitropolije, te raznim lokalnim udruženjima i pojedincima, uspjeli u našem zajedničkom humanom cilju! Fudbalski klub „Eurozox” je osvajač kupa Crne Gore u sezoni 2014/2015 i dva puta je bio vicešampion ligaškog dijela!

Misija kompanije “Eurozox” je jednostavna i svodi se na kontinuirano poboljšanje kvaliteta zadovoljenja potreba kupaca i to uz svakodnevno poboljšanje segmenata distribucije robe i svakodnevno pobolšanje kvaliteta izvođenja radova!

I konačno – najvažnija osoba u našoj kompaniji jeste naš kupac!

Strateško opredjeljenje firme je i nabavka, ponuda i prodaja samo proizvoda visokog kvaliteta, što se može zaključiti po zvučnim imenima proizvođača tj. brendova koji se nude:

Na tržištu smo već neko vrijeme prisutni i kao investitori. U ovom momentu izvodimo radove na našem objektu u Herceg Novom (površine 1600m²) i na objektu u Podgorici (površine 2550m²).

zgrada

Prateći potrebe naših partnera i potencijala na tržištu, „Eurozox” se osposobio i za proizvodnju namještaja od pločastog materijala. Cijena, kvalitet, rok isporuke i preciznost u poslu nam je omogućila odličnu poziciju na tržištu i dobijanje nekih od najprestižnijih projekata u Crnoj Gori.

Prezentacija

8. novembar 2016.

O preduzeću

Kompanija Eurozox je osnovana 2008. godine. Poslovanje obavljamo na lokaciji Spuž bb, Opština Danilovgrad.


Opširnije

Isporuka robe

Poseban kvalitet ponude kupcima, čini mogućnost razvoza robe sopstvenim vozilima na zahtijevanu adresu.

Kontaktirajte nas

Kontakti