Suva gradnja


Sistemi suve gradnje.

 • Gips

  Sistemi sa gips-kartonskim pločama

  Suvomontažni sistemi gradnje Knauf i Rigips predstavljaju moderan sistem izrade unutrašnjih prostora. Njihov glavni moto je: suvo, čisto i jeftino, od podruma do krova. Svojim širokim izborom gips-kartonskih ploča različitih dimenzija i građevinsko-fizičkih osobina i u kombinaciji sa ostalim konstruktivnim materijalima mogu da udovolje i najzahtevnijem klijentu.

 • Plafoni

  Sistemi mineralnih plafona

  Mineralni plafoni se odlikuju i odličnom akustikom, kako u pogledu absorbcije zvuka, tako i u pogledu zvučne izolovanosti. Mineralne ploče su najrasprostranjenije u izradi kasetiranih plafona. Za ove plafone postoje brojni atesti i sertifikati koji potvrđuju protivpožarnost i akustiku mineralnog plafona.

 • Okov

  Elementi za ugradnju gipsanih ploča

  Kako bismo svim našim kupcima omogućili da na kvalitetan i pouzdan način montiraju gipsane ploče, asortiman svojih osnovnih proizvoda čine i šrafovi, tiplovi, silikoni, distanceri, CD profili, UD profili, CW profili, UW profili, ankeri, visilice, sidra, spojnice, opruge, bandaž trake i ostali dopunski elementi i alati za ugradnju gipsanih ploča.


Pogledajte ostalu ponudu

O preduzeću

Kompanija Eurozox je osnovana 2008. godine. Poslovanje obavljamo na lokaciji Spuž bb, Opština Danilovgrad.


Opširnije

Isporuka robe

Poseban kvalitet ponude kupcima, čini mogućnost razvoza robe sopstvenim vozilima na zahtijevanu adresu.

Kontaktirajte nas

Kontakti