O nama

Detalji o našoj kompaniji

Dobrodošli u kompaniju Eurozox. Firma je osnovana 2008 godine kao centar za distribuciju svih vrsta gradjevinskih materijala i brzo se pozicionirala u vrh crnogorskog gradjevinskog sektora. Prateći tražnju i trendove na tržištu firma se proširila u još dva pravca: izvodjenje gradjevinsko zanatskih radova i proizvodnja stambenog I poslovnog prostora.

I na novim poljima smo se brzo pozicionirali na vrhu, rokovi i kvalitet izvodjenja radova je prepoznat širom Crne Gore kod najeminentnijih investitora. U kratkom periodu smo se dokazali i kao investitori, naši klijenti znaju da kod nas ne postoji kompromis na temu roka i kvaliteta izgradjenih stambenih i poslovnih jedinica.

Prateći potrebe naših partnera i potencijala na tržištu, Eurozox se osposobio i za proizvodnju namještaja od pločastog materijala.

Društvena odgovornost je integralni dio našeg poslvanja i ogleda se u posvećenosti unapređenju društvene zajednice i njenog održivog razvoja.

Veoma smo precizni u ispunjavanju svojih obaveza, kako dobavljačima tako i državi.

Iako je firma postigla respektabilnu poziciju na tržištu koja je prepoznata u zemlji i van nje, naši planovi uključuju dalji intenzivan rast i razvoj firme čime planiramo da konstantno unapredjujemo konkurentnost i atraktivnost firme na naše zadovoljstvo i zadovoljstvo svih naših poslovnih partnera i klijenata.